Uni Resorts

Tunnistettavasta ilmeestä sivustokehitykseen

Suomalaisen Uni Development Oy:n matkailukonseptissa yhdistyvät laadukkaat ja ekologiset majoitusrakennukset sekä mahdollisimman vaivattomaksi ja kustannustehokkaaksi suunniteltu majoitustoiminta. Buorre toteutti toimintaansa aloittelevalle Uni Development Oy:lle laatua ja elämyksellisyyttä huokuvan yritysilmeen sekä verkkosivuston.

Arkkitehtitoimiston ja matkailualan yrittäjän muodostama Uni Development Oy lähti liikkeelle haaveesta luoda maailman kauneimpia matkailuelämyksiä, joita voidaan helposti monistaa eri paikkakunnille. Samalla pitkän linjan matkailuyrittäjä Kari Vainio halusi tehdä matkailurakentamisesta vaivatonta kaikentasoisille matkailuyrittäjille. 

Uni Resorts tarjoaa sekä laadukkaasti rakennetut ja valmiiksi sisustetut kohteet että konkreettista apua majoitustoiminnan aloittamiseen ja pyörittämiseen. Kumppanina Vainiolla on helsinkiläinen, ekologiseen puuarkkitehtuuriin erikoistunut Studio Puisto Arkkitehdit Oy


Kokonaisuus kuntoon

Toimintansa hiljattain aloittanut Uni Development Oy tarvitsi laatua, elämyksellisyyttä ja estetiikkaa huokuvan yritysilmeen, joka aloitettiin ELY-konsultaationa. Luonnosta ammentava ilme unenomaisine, murrettuine väreineen sopii saumattomasti yhteen arkkitehtonisten Uni Resorts -majoituskohteiden kanssa. Hillityn tyylikäs Uni Resorts -logo suunniteltiin kestämään aikaa ja toimimaan monenlaisissa ympäristöissä. Hienosti alkanutta yhteistyötä jatkettiin toteuttamalla Uni Resortsin verkkosivut, joille myös luotiin hiotun tone of voicen mukaista sisältöä.

Sivuilla näyttävyys syntyy suurista kuvista ja ilmavista, helppolukuisista tekstikokonaisuuksista. Buorren projektipäällikkö Salla Pukkinen kertoo: ”Löysimme asiakkaan kanssa heti yhteisen aallonpituuden ja tiesimme, millaista tunnelmaa lähdemme tavoittelemaan. Uni Resortsin asiakkaiden ei tarvitse rakentamisesta huolehtia, koska se hoidetaan heidän puolestaan alusta loppuun. Siksi verkkosivutkin keskittyvät fiilistelyyn, eivät prosesseihin.”

”Halusimme tyylikkään ja selkeän ilmeen sekä verkkosivut, joista yrityksen liikeidea käy selville, ja ne myös saimme! Yhteistyö Buorren kanssa ylipäänsä sujui hyvin: he olivat kärsivällisiä, vaikkemme itse pysyneet sovitussa aikataulussa."

Kari Vainio, CEO, Uni Development Oy

Liiketoimintaa vauhdittavaa verkkosivukehitystä

Uni Resortsille luotu verkkosivu on yksi ensimmäisistä Buorren omaa WordPress-teemaa käyttävistä sivustoista. Sivuston luomisessa on pidetty ensisijaisesti mielessä helppo päivittäminen sekä skaalautuminen ja mukautuminen Uni Resortsin liiketoiminnan jatkuvaan kehittymiseen.

Teeman mahdollisesti näkyvin etu on selkeä WordPress -hallintapaneeli, josta tarpeelliset työkalut ja oikeat sivut löytyvät helposti ja intuitiivisesti. Teemaan on luotu Uni Resortsin liiketoiminnan kannalta oleelliset sisältötyypit ja yritysilmeen mukaiset moduulit, joilla sisältötyyppien sisältöjä sekä teksti- ja kuvasisältöjä voidaan näyttää visuaalisesti näyttävästi juuri siellä, missä niitä tarvitaan. Modulaarisen toteutustavan ansiosta sivut voidaan aina rakentaa vastaamaan todellista tarvetta unohtamatta päivitettävyyttä ja sisällön luojaa – päivittipä sivustoa kuka tahansa, lopputulos on aina Uni Resortsin tunnistettavan ilmeen mukainen.

“Uni Resorts -teemassa sivuston päivitettävyys on huipussaan. Uuden sisällön luominen on helppoa ja nopeaa, Uni Resortsin tarpeisiin suunniteltujen moduulien oletusasetuksilla sisällöstä tulee hyvän näköistä ja pienellä hienosäädöllä moduulit taipuvat tilanteeseen kuin tilanteeseen. Kun uusia mahdollisuuksia ja tarpeita tunnistetaan, tätä sivustoa on mukavaa ja innostavaa päästä jatkokehittämään. Sitä odotellessa!” 

Iikka Ruotsalainen, Lead Developer, Buorre


Lisää referenssejä

Pysy mukana kehityskulussa

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla markkinoinnin, digipalveluiden ja muotoilun uutisista. Lupaamme inspiroida ja innostaa, emme täyttää sähköpostiasi turhaan!