ABB, IEC LV Motors

Visuaalisuudellaan vakuuttava

ABB tunnetaan globaalina markkinajohtajana ja teknologisena edelläkävijänä, jonka digitaalisten työkalujen ja tuote-esitteiden tavoite on vastata yrityksen loppuasiakkaiden tarpeisiin helppokäyttöisyydellään. Buorre toteutti käyttäjäystävällisen interaktiivisen esitteen tukemaan ABB:n moottoreiden ja taajuusmuuttajien myyntiä.

Keväällä 2021 toteutetussa projektissa korostui ABB:n tarve tunnistettavalle ja helppolukuiselle esitteelle, joka selventää EU Ecodesign regulaation sääntöjä moottoreille ja taajuusmuuttajille helppolukuisesti. Tuote-esitteiden suunta on kääntymässä selkeästi interaktiivisempaan suuntaan digitalisaation ja ympäristöystävällisten trendien myötä – esitteiden painaminen paperiversioiksi on jäämässä historiaan ja modernimmat digiratkaisut astumassa esiin.

Interaktiivinen PDF on monipuolinen ratkaisu

Buorren rooli projektissa oli suunnitella, taittaa ja luoda yhdessä sisällöntuottajan kanssa digitaalisesti helppolukuinen mutta informatiivinen tuote-esite, jota voidaan jakaa kevyenä PDF-tiedostona markkinoinnin ja myynnin tukena raskaiden tiedostopakettien sijaan. Esite on helposti ladattavissa ABB:n verkkosivuilta, sen voi lähettää sähköpostin liitetiedostona ja lopulta halutessaan tallentaa omiin tiedostoihin.


“Tuote-esitteestä tuli freesi ja Buorren ehdotukset esitteen konseptista tulivat nopeasti. Kommenttikierrokset olivat tehokkaita ja pääsimme hyvään lopputulokseen nopeassa aikataulussa. Buorrella oli hyvää näkemystä graafisesta asettelusta ja siitä, miten se puhuttelee lukijaa. Myös interaktiivisuuden osalta käyttäjäkokemus on huomioitu hyvin.”

Eila Nyman, Head of Product Marketing, IEC LV Motors, ABB Motion

Keveyttä, selkeyttä ja näyttävyyttä

Interaktiivisen esitteen vaakaformaatti toimii erinomaisesti tietokoneella ja mobiilissa. Asettelultaan se on ilmavampi kuin perinteiset painetut esitteet ja interaktiiviset elementit auttavat lukijaa jäsentämään kokonaisuutta sekä kiinnittämään huomiota oleellisimpiin yksityiskohtiin. Kokonaisuus on visuaalisesti näyttävä ja käyttäjäkokemus on loppuun asti hiottu.

Myyntiä tukeva työkalu

ABB IEC LV Motorsin loppuasiakkaiden tarpeet huomioiva esitetoteutus on kerännyt tyytyväistä palautetta yrityksen myyntiorganisaatiosta: myyjät voivat joustavasti käyttää digitaalista esitettä työssään muiden työkalujen ohella. Pilottiprojekti saa jatkoa – ABB:n moottoriesitteiden ja myös muiden ABB:n yksikköjen esitteiden suunnittelu ja tuotanto jatkuvat.


Kaipaisivatko yrityksenne esitteet vastaavaa toteutusta? Ota yhteyttä juha.huhta@buorre.fi ja jutellaan lisää.

Lisää referenssejä

Pysy mukana kehityskulussa

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla markkinoinnin, digipalveluiden ja muotoilun uutisista. Lupaamme inspiroida ja innostaa, emme täyttää sähköpostiasi turhaan!