Hyvä asiakas

19.12.2020

Ensi kertaa kun sinut kohtasin, olit minulle jotain uutta ja tuntematonta. Aloitimme viestittelyn pikkuhiljaa, asiakaspäällikkö esiliinana. Mietin, että miltähän sinä näytät, kuinka vanha olet, mitä olet kokenut ja minne olet menossa.

Ensi kertaa kun sinut kohtasin, olit minulle jotain uutta ja tuntematonta. Aloitimme viestittelyn pikkuhiljaa, asiakaspäällikkö esiliinana. Mietin, että miltähän sinä näytät, kuinka vanha olet, mitä olet kokenut ja minne olet menossa. Mikä vie sinua eteenpäin, mikä inspiroi, mikä tekee sinusta juuri sinut? Kuva alkoi hahmottua pikkuhiljaa, tapaaminen ja projekti kerrallaan. Annoit minulle myös vapautta ja luottamusta, ja vastasit hassuihin kysymyksiini.

Mikä pitää meidät yhdessä, on keskinäinen kunnioitus ja yhteinen tahtotila. Virheistä ja haasteista päästään yli, kun niistä puhutaan ja tiedetään, että kumpikin tarkoittaa hyvää ja tahtoo kehittyä. On myös valtavan tärkeää hyväksyä se, että jokaisella on vahvuuksien lisäksi heikkouksia. Niihin oppii suhtautumaan lämmöllä, jopa arvostamaan. Täydellisyys on meidän ihmisten keskuudessa utopiaa, täydellisyys ei haasta, täydellisyys sammuttaa elämästä värit ja vivahteet.

Vaikka tunnen sinut jo melko hyvin, tiedän, että sinussa on valtavasti puolia, joita en ole vielä päässyt näkemään. Asioita, joita en sinusta tiedä. Ja asioita, jotka sinussa muuttuvat, ja joita yhdessä muutamme.

Haluan auttaa sinua näkemään sinussa ne ominaisuudet, joita et itse ehkä huomaa tai pidät varsin tavallisina, jopa itsestäänselvyyksinä. Haluan kertoa niistä kaikille. Haluan rohkaista sinua kokemaan uusia asioita, näkemään uusia mahdollisuuksia, ja tukea sinua matkasi varrella.

En osaa sinua asiakkaaksi kutsua. Olet työkaveri. Olemme vertaisia. Täydennämme toisiamme. Vain muutos on pysyvää, joten vaikka joskus tiemme eroaisivat, haluan sinun tietävän että tahdon sinulle kaikkea hyvää, toivon sinulle voimaa selviytyä vaikeuksista, ja rohkeutta jatkaa omalla polullasi niistä huolimatta.

Annathan jalkojesi kohota joskus maanpinnalta. Todellisuutta emme koskaan sellaisenaan kykene näkemään, joten miksei maalattaisi siihen vähän lisää värejä?

Rakkaudella,


Eeva Hotta

eeva.hotta@buorre.fi

Jatka katsomista

Pysy mukana kehityskulussa

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla markkinoinnin, digipalveluiden ja muotoilun uutisista. Lupaamme inspiroida ja innostaa, emme täyttää sähköpostiasi turhaan!